Frissítve: 2017. 01. 05.

Iskoláknak - egyesületeknek

Árlisták
(Itt mindig az aktuális árak találhatóak)

A TUTISPORT Kft. kitüntetett figyelmet fordít az iskolákra és sportegyesületekre. Ennek megfelelően minden évben külön kiadványt készítünk, melyet megküldünk az iskolák testnevelőinek, illetve a sportegyesületeknek.
2017. évi árlistánk több mint 800 terméket tartalmaz. Igyekezünk az eddigi tapasztalatok alapján a legkeresettebb sportszereket kínálni. Természetesen mindig kapunk egyéni kéréseket, melyeket a lehetőségek függvényében próbálunk teljesíteni.
Egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni akár gyártással, akár importtal.

Ebben az évben is a tőlünk megszokott megbízható minőségben kínáljuk a termékeinket, melyek továbbra is eleget tesznek a vonatkozó sportági, biztonsági és műszaki előírásoknak. Ebben partnerre találtunk vásárlóinkban, akik szerencsére nem is keresik a sportolásra alkalmatlan silány minőségű eszközöket vagy egyszer használatos labdákat.

Forgalmazott termékeinkre kötelező garanciát vállalunk és szervizszolgáltatást biztosítunk.  Önök rendelhetnek levélben, E-mail-ben és telefonon is.

  Szállítási határidő: raktáron lévő eszközök 24 órán belül, többi: megrendeléstől számított 1-4 hét.

  Ha személyesen kíván felkeresni bennünket, célszerű előtte időpontot egyeztetni, az előre bejelentkező partnert várakozás nélkül tudjuk fogadni és kollégánk csak vele foglalkozik.

  A megrendelt termékeket az alábbi kedvezménnyel tudjuk eljuttatni Önökhöz:

   

  - 40.000 Ft, vagy ezt meghaladó értékű rendelés esetén ingyenesen szállítjuk ki a X., XIV., XV., XVI., XVII. kerületbe.

  - 60.000 Ft, vagy ezt meghaladó értékű rendelés esetén 2.500 Ft postaköltséget (1 db normál csomag), illetve szállítási költséget átvállalunk.

  - 120.000 Ft feletti megrendelés esetén az árukat ingyenesen postázzuk vagy szállítjuk ki.

  Ha olyan sportszerre van szüksége, amely az árlistánkban nem szerepel, kérjen ajánlatot!

  Vissza az oldal tetejére Vissza a kezdőlapra